Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Den Helder Logo

Ontstoppen

WC verstopt Den Helder

Wij verhelpen jouw wc verstopping

DEN HELDER

WC verstopt Den Helder?

WC verstopt Den Helder? Er zijn maar weinig mensen die het leuk vinden om verstoppingen te verhelpen. Maar helaas kan het iedereen zomaar overkomen. Naast het feit dat het een onprettige klus is, kan het ook nog voor behoorlijke stankoverlast zorgen. Zeker niet prettig dus!

Er zijn meerdere methodes om je wc te ontstoppen. Met de volgende methodes kun je zelf een wc ontstoppen.

Laat je het liever doen door ervaren rioolspecialist van Ontstoppen Den Helder? Bel gratis naar 0223 201 607 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Voorbereiding

WC ontstoppen: de voorzorgsmaatregelen

Nog even vooraf: het is verstandig om de vloer rondom de wc te bedekken. Dit kun je simpel doen met een oude doek of een stuk zeil. Op die manier weet je zeker dat er geen vuile spetters op je vloer komen. Daarnaast bespaart het een hoop troep achteraf.

Ontstoppen Den Helder Logo
Loodgieter ontstoppen Den Helder afvoer

Oorzaak

Oorzaak wc verstopping vaststellen

Voordat je begint, is het belangrijk dat je eerst de oorzaak van de verstopping achterhaalt. In veel gevallen is dit een vast object in de leidingen de oorzaak.

Het kan zijn dat er een speeltje of een luier in het toilet is gevallen wanneer je jonge kinderen hebt. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Wordt de verstopping veroorzaakt door dingen als vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het makkelijker om een manier te hanteren waarmee je de spoeling kunt forceren en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Heb jij hulp nodig bij het ontstoppen van je toilet? Bel zo spoedig mogelijk de specialisten van Ontstoppen Den Helder op 0223 201 607.

Zichtbaar

Zichtbare wc verstopping verwijderen

Is de verstopping in de wc zichtbaar? Dan kun je er in veel gevallen zelf bij komen.

De oorzaak van een wc verstopping ligt vaak bij de kronkel in de wc afvoer. Mocht dit het geval zijn dan is het makkelijk op te lossen. Doe een paar rubberen handschoenen aan en haal de wc verstopping met de hand weg. Papier kun je makkelijk alsnog door het toilet spoelen nadat je dat uit elkaar getrokken hebt.

Is er een groter object zoals een hele toiletrol in de wc getrokken? Gooi dit dan niet opnieuw in het toilet.

Heb je vragen of kom je er simpelweg niet uit? Dit is begrijpelijk. Bel dan onze spoedservice via 0223 201 607. Ontstoppingsdienst Den Helder helpt je zo snel mogelijk!

Ontstoppen afvoer Den Helder
Ontstoppingsdienst Den Helder

Afwasmiddel

WC verstopping verhelpen met afwasmiddel en warm water

Worden de verstoppingen veroorzaakt door dingen als papier, vet of iets anders wat flexibel is? En bevinden deze zich in de leidingen? Dan kan wasmiddel erg goed helpen.

Wasmiddel is een goedwerkende methode. Tevens is dit een zeer goedkope methode voor het ontstoppen van je wc. Dus zeker het proberen waard!

Vul als eerst een emmer met warm water. Spuit hier twee grote scheuten wasmiddel wasmiddel. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om het er vanaf een meter hoogte in te gieten.

Pas op! Gooi geen kokend water in de wc, dit kan namelijk het porselein afbreken.

Bel vrijblijvend met de vakmannen van Ontstoppen Den Helder om jouw klus te bespreken 0223 201 607.

WC ontstopper

De ouderwetse wc ontstopper

Geven de bovengenoemde methodes niet het gewenste effect? Dan kun je altijd nog gebruik maken van de ouderwetse wc ontstopper.

Hoe werkt dit? Begin met het flexibel maken van de ontstopper door deze in warm water te houden. Hiermee zorg je ervoor dat de ontstopper beter afsluit op de afvoer. Daarna druk je de ontstopper rustig in de toilethals. Belangrijk is dat de ontstopper de leiding volledig afdekt. Zet hierbij zo min mogelijk kracht. Veel kracht zetten kan resulteren in een situatie die alleen maar erger wordt. 

Trek hierna de ontstopper vlug naar je toe. Er ontstaat nu zuigkracht, die de verstopping kan laten loskomen. Dit herhaal je een aantal keren tot de verstopping naar boven komt.

Ontstoppen Den Helder Leiding
WC verstopt Den Helder

Verstoppingsveer

Pas op met een wc ontstoppingsveer

Wees voorzichtig met het gebruik van een ontstoppingsveer om de verstopping te verhelpen. Door gebruik te maken van deze ontstoppingsveer, kan namelijk schade ontstaan aan de binnenzijde van de leidingen.

Neem gerust contact op met één van de medewerkers van Ontstoppingsdienst Den helder om jouw klus te bespreken. Zij zijn te bereiken op 0223 201 607.

niet gelukt

Is de wc verstopping er nog steeds?

Is de verstopping nog niet verholpen? Dat is jammer. Soms ligt de oorzaak ergens anders of is de verstopping simpelweg te hardnekkig. Om die reden zijn wij er voor je. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van de meest complexe verstoppingen.

Onze Ontstoppers werken met unieke methoden om het probleem direct aan te pakken. Ook helpen we je graag met preventief onderhoud van het riool en de inspectie ervan.

Wij zorgen dat je toilet weer snel doorspoelt zoals het hoort. Twijfel daarom niet en maak direct een afspraak. Je kunt ons bereiken op 0223 201 607 voor meer informatie.

Graven riool Den Helder

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-denhelder

WC verstopt

WC verstopt Den Helder

Is je WC verstopt? En woon je in de buurt van Den Helder? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Den Helder. Wij helpen je graag. Maak snel een afspraak!

loodgieter-denhelder-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Den Helder? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-denhelder-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Den Helder

Woon jij in Den Helder en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Den Helder!

loodgieter-denhelder-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de omgeving van Den Helder? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Den Helder.

Loodgieter Den Helder Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Den Helder en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Den Helder! Wij geven vrijblijvend advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0223 201 607

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Den Helder

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Den Helder