Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Den Helder Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Den Helder

Wij verhelpen jouw riool verstopping

DEN HELDER

Riool ontstoppen Den Helder?

Riool ontstoppen Den Helder? De snelste manier waarop je een rioolverstopping kan verhelpen is door het probleem direct op te lossen. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen is oplossen van een verstopping helaas niet altijd even makkelijk. Waarschijnlijk komen er vragen bij je op, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0223 201 607 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Den Helder staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je aan de slag gaat, moet je eerst antwoord hebben op de volgende vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? 

Het kan zijn dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Dit zijn voorbeelden van een verstopping in het riool. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Del Helder in te schakelen!

Het kan ook zo zijn dat een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een verstopping in het riool te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaat, betekent dit dat de afvoer niet verstopt. Is dit niet geval en blijkt het toch een verstopping? Dan kun je het beste bellen me0223 201 607 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Den Helder Logo
Loodgieter ontstoppen Den Helder afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Zo raden wij het gebruik van een veer, plopper of soda eerst aan, omdat hier minder risico bij komt kijken.

Werkt dit niet? Dan is het van cruciaal belang dat je professioneel en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water. 

Hoe werkt dit? Ten eerste stop je de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Spuit de afvoer vervolgens een aantal minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Den Helder op 0223 201 607.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer is een handig, goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval. Deze flexibele veer druk je gemakkelijk in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

Ook is de ontstoppingsveer in combinatie met soda zeer effectief. Soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit zorgt ervoor het riool weer zo goed als nieuw werkt.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Op het moment dat je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0223 201 607. Ontstoppingsdienst Den Helder helpt je graag!

Ontstoppen afvoer Den Helder
Ontstoppingsdienst Den Helder

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van een ontstopper is een verantwoorde methode bij het riool ontstoppen. Door het bewegen van de plopper ontstaat er zuigkracht en zo verhelpt dit de verstopping.

Maak voordat je begint de ontstopper flexibeler, door deze onder een warme kraan te houden. Druk de plopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Zorg ervoor dat je afvoerrand helemaal bedekt. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Denk je dat het gelukt is? Spoel dan de afvoer goed door met water. Weer raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppingsdienst Den Helder op 0223 201 607.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al eerder genoemd als een zeer effectieve ontstoppingsmanier. Hierbij is soda voornamelijk naar voren gekomen als hulpmiddel. Maar soda kan op zichzelf ook een erg goede manier zijn bij het ontstoppen van het riool. We leggen je hieronder uit hoe je dat doet.

Schep de soda met een lepeltje in de afvoer. Laat dit een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer vervolgens door met kokend water. Vaak wordt het gewenste resultaat niet in één keer gehaald. Daarom raden we je aan dit een aantal keer te herhalen.

Soda heeft een ontvettende werking. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten . Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Den Helder op 0223 201 607.

Ontstoppen Den Helder Leiding
Riool ontstoppen Den Helder graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- en supermarkten bieden een groot assortiment van ontstoppingsmiddelen aan. Echter hebben deze middelen alleen niet altijd een positief effect. Het gebruik van deze middelen kan uitlopen in  beschadigingen in de verstopte afvoer. Deze middelen bevatten namelijk chemicaliën die een bijtende werking hebben op de binnenkant van een leiding.

Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je daarom niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij het wel op een verantwoorde manier aanpakken? Bel dan snel met Ontstoppen Den Helder op 0223 201 607.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Geven de bovenstaande tips nog niet het gewenste effect? Schakel dan de hulp van onze ervaren loodgieters in! Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen. Verder beschikken zij allemaal over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen. Maak tijdig een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in de omgeving van Den Helder? Dan kunnen we je vaak dezelfde dag nog helpen. Bel daarom nu naar Ontstoppingsdienst Den Helder op 0223 201 607.

Graven riool Den Helder

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in de buurt van Den Helder? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Den Helder. Wij helpen je graag. Maak snel een afspraak!

loodgieter-denhelder-ontstopping

Afvoer verstopt

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Den Helder? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-denhelder-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Den Helder

Woon jij in Den Helder en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Den Helder!

loodgieter-denhelder-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Den Helder

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de omgeving van Den Helder? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Den Helder.

Loodgieter Den Helder Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Den Helder en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Den Helder! Wij geven vrijblijvend advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Den Helder

De vakkundige rioolexperts lossen elke verstopping voor je op. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen van riolen tot het leegpompen van kelders. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Wij bieden de beste service en daar zijn wij overtuigd van. Daarom bieden wij volledige garantie op onze werkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren. Neem nu contact op met Ontstoppen Den Helder via 0223 201 607.

Partners: riool.jouwbegin , riool.beginspot, Riool.linkkwartier , Riool.beginzo , riool.startbeurs , riool.web-directory , riool.linkjespagina , riool.vinddirect  , riool.onzestart , riool.linkmee , riool.jouwpagina 

Verstopping Den Helder

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Den Helder!

Riool Den Helder

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Den Helder Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Den Helder. Altijd goede en klantvriendelijke service!

Jumbo Den Helder

Bij ons heeft Ontstoppen Den Helder de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

F.C. Den Helder

Altijd goede service bij Ontstoppen Den Helder. Fijn dat jullie zo snel konden komen!

Brandweer Kazerne Den Helder

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0223 201 607

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Den Helder

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Den Helder