Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Den Helder Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Den Helder

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

DEN HELDER

Afvoer verstopt Den Helder?

Afvoer verstopt Den Helder? Het vinden van een goede oplossing voor een afvoerverstopping is niet altijd even simpel. Er worden immers veel middelen en gereedschappen aangeboden op het internet. In sommige gevallen is het onduidelijk wat nou precies wel, en wat nou niet goed functioneert. Wij helpen je daarom graag met goede oplossingen voor jouw verstopte afvoer. Op deze pagina kun je allerlei tips met uitleg vinden!

Heb je echt alles geprobeerd maar kom je er niet uit? Of laat je het liever door een ervaren ontstopper doen? Dat begrijpen we!

Afvoer verstopt? Of heb je vragen omtrent een verstopte afvoer? Bel snel en vrijblijvend naar 0223 201 607 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst Den Helder

Ben jij op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Den Helder? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Den Helder, zijn snel ter plaatse. Samen zoeken wij met jou naar de beste oplossing voor jouw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service alleen nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in een zo goed mogelijke staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Den Helder lost het op! Je kunt ons bereiken via  0223 201 607 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Den Helder Logo
Loodgieter ontstoppen Den Helder afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

De kans dat jouw niet doorlopende afvoer te maken heeft met een verstopping, is erg groot. In een aantal gevallen kun je dit zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Hebben deze tips geen effect? Bel ons voor een snelle service op 0223 201 607. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Het komt met enige regelmaat voor dat elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. Het is goed mogelijk dat het probleem dan ligt bij vieze filters. Om die reden raden we je aan deze altijd even te controleren.

Haal de filter eerst uit het apparaat. Dit kan je vaak eenvoudig doen. Wanneer je erachter komt dat de filters vies zijn, reinig deze dan onder een warme kraan. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Den Helder
Afvoer verstopt Den Helder

Sifon

Sifon legen

De kans is zeer groot dat je afvoer is voorzien van een sifon. Een sifon is de stankafsluiter die op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het heeft de vorm van een zwanenhals.

Het kan gebeuren voor dat deze zogeheten sifon niet meer goed functioneert. Vaak wordt dit veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) zeer effectief is wanneer je afvoer verstopt zit.

Hoe werkt dit? Vul een emmer met warm water. Voeg hier zuiveringszout aan toe. Giet het water langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een paar uur laat intrekken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de baking soda met azijn.

Ontstoppen Den Helder Leiding
Riool ontstoppen Den Helder graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Een andere effectieve manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een plopper op de gootsteen zetten.

Hoe doe je dit? Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Den Helder om jouw klus te bespreken met onze experts via 0223 201 607.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere manier om een verstopte afvoer los te laten komen is een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Het idee is dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet hierbij zo min mogelijk kracht. Je kan namelijk relatief eenvoudig schade aanrichten aan de binnenkant van de leiding. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Wanneer je dit een aantal keer gedaan hebt, kan je de veer weer rustig uit de afvoer trekken.

Je merkt direct het verschil wanneer je de verstopping succesvol hebt ontstopt. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Alsnog problemen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0223 201 607. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Den Helder
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoerverstopping kan op verschillende manieren ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vastzitten van vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen. 

Een tweede optie is een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de scheur van de leiding. Uiteindelijk kan dit een verstopping veroorzaken.

Een verstopping kan ook ontstaan doordat ingegroeide boomwortels de doorgang van het water blokkeren. Dit gebeurt voornamelijk bij oudere huizen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat de oplossing die past bij dit probleem wat ingewikkelder ligt. Vaak moet hier het hele riool voor worden opgebroken en vervangen.

Er zijn dus meerdere manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Denk jij ook last te hebben van een verstopping en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0223 201 607.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Om die reden vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kan hier zelf aan bijdragen, bijvoorbeeld door goed te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is uiteraard onverstandig om dingen als frituurvet, olie of etensresten door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Om die reden is het goed om eens in de zoveel tijd een rioolinspectie uit te laten voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0223 201 607.

Loodgieter Den Helder Ontstoppen
WC ontstoppen Den Helder

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wil jij een snelle en goede oplossing voor jouw afvoerverstopping? Dan doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen elke verstopping voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van meerdere dingen. Bijvoorbeeld van de reparaties die gedaan moeten worden, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een betrouwbare prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben. Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing!

Wil je een zo snel mogelijk oplossing voor jouw afvoerverstopping? Bel dan snel naar Ontstoppingsdienst Den Helder op 0223 201 607.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Is je WC verstopt? En woon je in de buurt van Den Helder? Dan kun je terecht bij de vakmannen van Ontstoppen Den Helder. Wij helpen je graag. Maak snel een afspraak!

loodgieter-denhelder-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Den Helder

Spoelt je gootsteen niet meer goed door? En woon je in de omgeving van Den Helder? Maak direct een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-denhelder-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Den Helder

Woon jij in Den Helder en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij kunnen met spoed ter plaatse zijn en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak met Ontstoppingsdienst Den Helder!

loodgieter-denhelder-verstopping

Riool verstopt

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in de omgeving van Den Helder? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Den Helder.

Loodgieter Den Helder Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij last van een verstopt doucheputje? En woon jij in Den Helder en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Den Helder! Wij geven vrijblijvend advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Den Helder

Last van een verstopte afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Den Helder en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0223 201 607.

Verstopping Den Helder

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Den Helder

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Den Helder Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Den Helder. Altijd goede en klantvriendelijke service!

Jumbo Den Helder

Bij ons heeft Ontstoppen Den Helder de riolering vervangen en verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

F.C. Den Helder

Altijd goede service bij Ontstoppen Den Helder. Fijn dat jullie zo snel konden komen!

Brandweer Kazerne Den Helder

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0223 201 607

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Den Helder

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Den Helder